Lokacija Video Apartmani Aktivnosti Cjenik Rezervacija    
  App T1-T4
  App F1-F2
  App M2
  App F3
  App T5-T6
  App M3

Apartmani "PARK", 23210 Sv.Filip i Jakov, Obala kralja Tomislava 25, GPS: 43.962807, 15.422997.

Sv. Filip i Jakov biser je Srednje Dalmacije, atraktivno turisti─Źko mjesto 25 km udaljeno od Zadra, smje┼íteno izme─Ĺu ─Źetiri nacionalna parka: Plitvi─Źka jezera, Paklenica, Kornati, Krka i parka prirode Vransko jezero.

Mjesto je udaljeno tri sata vo┼żnje od Zagreba i dobro je povezano autobusnim linijama. Zra─Źna luka Zemunik udaljena je 20 km.

Na┼í polo┼żaj omogu─çuje Vam odlaske na zanimljive izlete:

Biograd na moru
Udaljen 3 km od Svetog Filip i Jakova, Biograd n/m stari je hrvatski grad u kojem je 990. okrunjen prvi hrvatski kralj Dr┼żislav, a 1102. postaje prijestolnica ugarskog kralja Kolomona.
Tenisa─Źi, o─Źekuje Vas 10 osvjetljenih teniskih terena u staroj borovoj ┼íumi.
U Tkonu, na otoku Pa┼ímanu, najstariji je benediktinski samostan iz XII. st. - ─ćokovac.

N.P. Plitvi─Źka jezera
Niz od 16 jezera povezanih sedrenim barijerama na podru─Źju izme─Ĺu Male Kapele i Plje┼íivice u Lici ubraja se u najljep┼íe znamenitosti Europe. Jezera se prote┼żu u duljini od 8 km i udaljena su sat i pol vo┼żnje od Sv. Filip i Jakova.

N.P. Kornati
Biser Mediterana, arhipelag je s oko stotinu otoka, oto─Źi─ça, hridi i kristalno ─Źistog mora. Organizirani su jednodnevni izleti brodovima.

N.P. Krka
Probijaju─çi se prema moru, rijeka Krka stvorila je mno┼ítvo kaskada i slapova. Najpoznatiji, Skradinski buk visine 46 m, najve─ça je sedrena barijera u Europi. Udaljen je oko 1 sat vo┼żnje.

N.P. Paklenica
Na povr┼íini od 96 km2, uz isto─Źnu obalu Jadranskog mora pa do najvi┼íih vrhunaca Velebita, Vaganskog vrha (1757 m) i Svetog brda (1753 m), obilje je mnogobrojnih prirodnih osobitosti i fenomena radi kojih je ─Źitavo podru─Źje progla┼íeno nacionalnim parkom. Mogu─çnost planinarenja.

Park prirode Vransko jezero
Ornitolo┼íki rezervat, povr┼íine oko 30 km2, bogat slatkovodnom ribom idealan za ribi─Źe i ljubitelje prirode.

Pola─Źki hipodrom "Ravni kotari", smje┼íten u Nadinskome blatu nadomak 350 hektara nadinskih vinograda, sjeci┼íte je brojnih ljubitelja konji─Źkoga sporta.

  Lokacija | Apartmani | Aktivnosti | Cjenik | Rezervacija
App T1-T4 | App F1-F2 | App M2 | App F3 | App T5-T6 | App M3
© TRGOKOOP-ZAGREB d.o.o. 2004-2023 Izrada: